(ВІДЕО) Приєднуйся до прикордонників

НАЗАД
06 березня 2024 15:36

Обираєш шлях захисника – обирай професію прикордонника. Новий формат рекрутингу пропонує Державна прикордонна служба України, подробиці за телефоном: 044-230-76-00.

З березня почала діяти телефонна лінія, за якою потенційні кандидати зможуть дізнатися про наявні вакансії у прикордонному відомстві, особливості добору і проходження служби саме у лавах прикордонників.

Контракт? Мобілізація? Бойові підрозділи? Органи охорони кордону? Морська охорона?... фахівці підрозділів комплектування допоможуть з вибором, підкажуть, направлять. Забезпечать супровід.

Для тих, хто визначився – скануй QR-код та заповнюй анкету кандидата на службу.

Обирай варіант служби, який зручний саме для тебе.

Прикордонні загони бригадного типу потребують твоєї небайдужості та прагнення досягати успіхів в оволодінні найсучаснішими оборонними технологіями.

Три прикордонні загони нового зразка: «Сталевий Кордон» – 15 мобільний прикордонний загін, «Помста» – 3 прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса та 1 прикордонний загін Державної прикордонної служби України вже реструктуризовані на вимогу часу. Їх система управління та навчання побудовані з урахуванням викликів, які стоять перед Україною сьогодні.

Для виконання завдань прикордонні загони мають сучасне озброєння та техніку.

Їхнє завдання – посилити оборону та захист нашої держави, укріпити державний кордон України, адже прикордонники перші на держрубежі та є невід’ємною складовою Сил оборони України.

Відбір кандидатів здійснюється серед цивільного населення та військовослужбовців Державної прикордонної служби України.

Місце дислокації загонів: Черкаська, Львівська, Рівненська та Хмельницька області.

Що пропонує Державна прикордонна служба України?

  • можливість отримати освіту (в тому числі й за кордоном);
  • престижну роботу з належною оплатою праці від 25 000 грн (преміювання під час несення служби у районах бойових дій від 30 000 до 100 000 грн);
  • соціальні гарантії;
  • безкоштовне медичне забезпечення;
  • можливість кар’єрного зростання;
  • забезпечення речовим майном;

Які умови вступу на службу?

Стати прикордонником може громадянин (громадянка) України віком в особливий період від 18 до 60 років. Обов’язковими є придатність до військової служби за станом здоров’я та відсутність судимостей

Які етапи добору проходить кандидат?

Обираючи військову службу за контрактом кандидат подає заявку та отримує первинну консультацію. Після цього відбувається вивчення особистих якостей кандидата, збір документів та проходження перевірок на відповідність вимогам служби за контрактом. Кандидата приймають на військову службу за контрактом безпосередньо до прикордонного загону бригадного типу. Прикордонник проходить підготовку (допідготовку).

Якщо кандидат має бажання вступити на військову службу за мобілізацією на особливий період – він подає відповідну заявку, отримує первинну консультацію. Після вивчення особистих якостей кандидата здійснюється перевірка на відповідність кандидата критеріям призову на військову службу по мобілізації до органів Держприкордонслужби. Кандидат призивається через ТЦКтаСП до одного з навчальних центрів Держприкордонслужби, прикордонних загонів бригадного типу або інших загонів. Заключним етапом добору за мобілізацією є підготовка (допідготовка) кандидата.

Що потрібно мати з собою для початку оформлення?

  • особисті документи (паспорт, довідка про присвоєння ідентифікаційного номера, документи про освіту та інші документи, що підтверджують професійні та/або моральні якості (за бажанням);
  • військовий квиток або посвідчення про приписку до призовної дільниці.

Приєднуйся до перших!

https://lobbyx.army/?sector=bordercontrol

https://www.work.ua/jobs/by-company/1344414/

https://robota.ua/company1167290

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси